Kangaroot stelt Hans Dillen aan als Business Development Manager

Aanwerving kadert in ondersteuning groei en verdere uitbouw marktpositie

Antwerpen, 31 juli 2014 - Kangaroot, specialist in architectuur, implementatie en ondersteuning van enterprise Linux- en open source-oplossingen, stelt Hans Dillen (43) aan als Business Development Manager. In zijn nieuwe functie is Hans verantwoordelijk voor het bevorderen van de klantenrelaties en het uitbreiden van het bestaande klantenbestand van Kangaroot.

Hans Dillen werkte, voordat hij bij Kangaroot terecht kwam, als Division Manager voor de Infrastructure Services-divisie bij BTR Services. In deze functie was hij betrokken bij de integratie en implementatie van Linux- en open source-oplossingen bij  enkele grote financiële instellingen.

Bij dezelfde werkgever was Dillen eerder aan de slag als Infrastructure architect en Senior consultant. Daarvoor werkte hij voor Real Software in diverse IT-gerelateerde rollen. Zodoende heeft hij bijna twintig jaar ervaring in IT opgebouwd, met name op het gebied van open source en Linux.

“In mijn vorige functie bij BTR Services kwam ik, door mijn focus op Open Source, regelmatig in contact met Kangaroot. Het bedrijf is al jaren gekend in de markt als één van de meest innovatieve open source bedrijven. Als pionier in Open Source in België zijn ze ondertussen reeds 15 jaar actief en kennen zij de markt bijgevolg door en door. Die aanpak, kennis en ervaring sprak mij enorm aan”, zegt Hans Dillen.  “Ik kijk er naar uit om deel uit te maken van dit dynamische team en samen de marktpositie van Kangaroot verder uit te bouwen.”

“We zijn erg blij Hans aan boord te hebben. Met zijn brede ervaring op het gebied van en passie voor open source zijn we ervan overtuigd dat hij kan bijdragen aan de groei van Kangaroot en het waarmaken van onze grote ambities”, zegt Peter Dens, Managing Director bij Kangaroot.

Author: 
Erica (communication)
Please rate this article: 
Date posted: 
07.08.2014